top of page

DOUXO S3 CALM MOUSSE

01292
€32.46
Op voorraad
1
Productgegevens

Alle Douxo producten voeden en beschermen de huid door de buitenste laag van de huidcellen te ondersteunen. Zo kunnen stoffen van buitenaf, zoals allergenen en ongewenste micro-organismen, niet langer naar binnen. Daarnaast zorgt een intacte huidlaag voor minder uitdroging en een betere hydratatie van de huid. De Douxo Calm Mousse is geschikt voor dieren met een gevoelige huid. Deze lijn voedt en beschermt de huid. Als de huid van uw hond of kat reageert op stoffen van buitenaf kan Douxo Calm helpen.

Eigenschappen

  • Geconcentreerd schuim met ophytrium
  • Voor honden en katten met een rode en/of gevoelige huid
  • Verzacht, reinigt en versterkt de huid
  • Hydrateert, herstructureert en ontklit
  • Voor een zachte en glanzende vacht

Geschikt voor

Calm Mousse is geschikt voor honden en katten die niet van wassen houden. Het is gemakkelijk aan te brengen. Het kan op specifieke plekken aangebracht worden of over heel het lichaam. Het pompje maakt geen geluid dus ook geschikt voor katten die reageren op het geluid van sprays.
Kan ook gebruikt worden bij knaagdieren.

Gebruik

Voor uitwendig gebruik. Aanbrengen op een droge, geborstelde vacht. Pomp één of twee keer in de handpalm en masseer de hele vacht in zodat het schuim doordringt tot de huid. Herhaal deze handeling over het hele lichaam en vermijd daarbij ogen en bek. Niet uitspoelen. Laten drogen. Borstel na voor een glanzende vacht.

Dosering

<6 kg lichaamsgewicht 1 pomp per kg
>6 kg lichaamsgewicht 1 pomp per 2 kg

Dosering verdubbelen bij lange en/of dichte vacht.

Inhoud

150 ml

Samenstelling

Ophytrium, panthenol, pentavitine, vit PP, hypoallergeen parfum.

Bewaar dit product voor later
bottom of page