top of page

DOUXO S3 CALM SHAMPOO

01293
€23.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Douxo S3 Calm Shampoo is speciaal samengesteld voor honden en katten met een prikkelende huid, bijvoorbeeld veroorzaakt door allergie. Allergieklachten die vaak bij uw huisdier naar voren komen zijn een kriebelende huid. De Calm Shampoo draagt bij aan het verminderen van vervelende kriebels en ondersteunt het verzachten en kalmeren van de huid. Een allergie is een aandoening waarbij het afweersysteem van het lichaam abnormaal reageert op één of meerdere stoffen, allergenen genaamd. Voorbeelden van allergenen zijn mijten, vlooien en pollen van bomen of planten. S3 Calm Shampoo van Douxo heeft een verzachtende en kalmerende werking. De optimale structuur van de shampoo draagt bij aan een grondige reiniging van de totale vacht. De shampoo heeft een hypoallergeen vanille-kokos parfum.

Eigenschappen

  • Geconcentreerde shampoo
  • Met Ophytrium
  • Voor honden en katten met een rode en/of gevoelige huid
  • Verzacht, reinigt en versterkt de huid
  • Hydrateert, herstructureert en ontklit
  • Voor een zachte en glanzende vacht

Geschikt voor

Douxo S3 Calm Shampoo is ideaal voor honden en katten die gewassen kunnen worden. Het is ook te gebruiken bij knaagdieren.

Gebruik

Voor uitwendig gebruik. Maak de vacht nat met warm water. Breng de shampoo aan, masseer in en laat 5 tot 10 minuten intrekken voordat u de shampoo uitspoelt. Vermijd de ogen.

Kan gebruikt worden in combinatie met de Douxo S3 Calm Mousse.

Dosering

Eén pompdosering per 2 kg. Verdubbel de dosis voor dieren met lange haren en/of een dikke vacht.

Inhoud

200 ml

Samenstelling

Ophytrium, panthenol, pentavitine, vit PP, jojoba extract, hypoallergeen parfum.

Bewaar dit product voor later
bottom of page