top of page

SANIMED CANINE HYPOALLERGENIC DUCK SAUSAGE

00007
€4.50
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: SANIMED

Productinformatie

Sanimed Hypoallergenic Eend & Rijst voorkomt voedselallergie en voedselintolerantie (voedselovergevoeligheid)

Karakteristiek

Ingrediënt

Effect

Eén dierlijke eiwitbron

Eend

Preventie van ongewenste reacties op voedsel

Hypoallergene, plantaardige eiwitbronnen

Rijst, maïs, bietenpulp

Preventie van ongewenste reacties op voedsel

Honden met voedselovergevoeligheid hebben veelal huidaandoeningen, maar gastro-intestinale aandoeningen (braken, flatulentie, diarree) kunnen ook optreden. Voedselovergevoeligheid kan slechts worden gediagnostiseerd op basis van eliminatie- en provocatietesten. De diagnose vereist goede medewerking en dieettrouw van de eigenaar hetgeen echter vaak wordt belemmerd door praktische hindernissen.

Het klassieke eliminatiedieet is een zelfbereide voeding bestaande uit eiwitten, vetten en koolhydraten die nieuw zijn voor de patiënt. Zelfbereide diëten zijn doorgaans niet nutritioneel adequaat en hebben nadelen voor de eigenaar (arbeidsintensief, duur, slechte acceptatie).

De beschikbaarheid van verschillende hypoallergene diëten, zoals Sanimed Hypoallergenic Lam & Rijst en Sanimed Hypoallergenic Eend & Rijst, maakt het evenwel mogelijk om een dieet te identificeren dat elke individuele patiënt met echte voedselovergevoeligheid naar tevredenheid behandelt.

Samenstelling

  • Droge voeding: rijst, eendenvlees (min. 20%), rundvet, bietenpulp, pluimveevet, gist, lijnzaad, monocalciumfosfaat, kaliumchloride, natriumchloride
  • Natte voeding: vlees en dierlijke bijproducten (min. 73% eend), granen (min. 16% rijst), oliën, vetten, mineralen
Bewaar dit product voor later
bottom of page