SANIMED CANINE WEIGHT REDUCTION SAUSAGE

Art.nr. 00027
€4.30
Op voorraad
1
Productgegevens

De Sanimed Weight Reduction is dieetvoeding in worstvorm welke ingezet kan worden bij een verantwoord gewichtsverlies. Overgewicht bij uw hond kan de kans op suikerziekte, gewrichtsproblemen en huidaandoeningen vergroten.

Dieetvoeding in worstvorm heeft veel voordelen. De worst kan worden gegeven als natvoer in combinatie of ter vervanging van Sanimed Weight Reduction droogvoer. In de praktijk blijkt dat de meeste eigenaren de worst inzetten als gezonde snack. De worst is smakelijker dan andere vormen van natvoeding en bovendien is het vochtgehalte lager dan bij blikvoer, waardoor de te geven hoeveelheid beduidend lager kan zijn. Als uw hond door afvallen weer op gewicht is, blijft hij daarna op gewicht met Sanimed Weight Control. Ook wordt Sanimed Weight Control aanbevolen voor honden met suikerziekte.

Indicaties:

Honden met overgewicht.

De Sanimed Weight Reduction als droogvoeder en worst zijn uitwisselbaar (100 gram droogvoeder is gelijk aan ongeveer 200 gram worst).

Eigenschappen:

De Sanimed Weight Reduction worst is een volledige voeding en bevat een zeer laag energiegehalte voor een lage calorieopname bij een normale portie. De worst is rijk aan eiwitten om verlies van spiermassa tegen te gaan en geeft snel een verzadigd gevoel. Verder bevat de worst L-carnitine, dit stimuleert de vetverbranding. De worst is ideaal voor het toedienen van medicatie, kan worden ingezet als een smakelijke en verantwoorde beloning en is uitstekend doseerbaar door de goede snijdbaarheid.

Samenstelling:

Lamsvlees, cellulose (12%), aardappeleiwit, rijst, gedehydreerd gevogelte, plasma-eiwit, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen.

Bewaar dit product voor later