top of page

VIRBAC HPM CANINE KIDNEY SUPPORT K1

00572
€37.95
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: VIRBAC

Het merendeel van de dierenvoedingen bestaat hoofdzakelijk uit zetmeel en granen. Dit wijkt af van de natuurlijke nutritionele behoeftes van uw huisdier.

Een hond is een carnivoor en heeft nood aan een vleesrijk dieet.

Virbac HPM Veterinary dieetvoeding is de nieuwste lijn voeding van Virbac en vervangt het vroegere Vetcomplex.

De nieuwe lijn voeding houdt rekening met de voedingsbehoeften van uw huisdier en bevat tot 40% minder koolhydraten en 45% meer dierlijke eiwitten dan de meeste klassieke dierenvoeders.

Bovendien werden de meest courante allergenen (zoals rund, zuivel, soja, maïs, tarwe, kip en rijst) uit de voeding geweerd om de kans op allergische reacties te minimaliseren.

De therapeutische lijn van Virbac HPM speelt niet alleen in op de basisbehoeftes van uw huisdier, maar helpt ook klinische problemen efficiënt aanpakken.

Virbac HPM Kidney Support - Renal Insufficiency helpt de progressie van chronische nierinsufficiëntie af te remmen.

De voeding heeft een hoge smakelijkheidsgraad en wordt hierdoor gemakkelijk opgenomen.

Het gebruik van de voeding is aangewezen in onderstaande gevallen:

  • Acute en chronische nierinsufficiëntie
  • Chronische leverafwijkingen

Het lage fosforgehalte in combinatie met de beperkte hoeveelheid eiwitten en verhoogde hoeveelheden omega 3 vetzuren helpen de nieren maximaal te ondersteunen.

Samenstelling

Rijst, gedehydreerd eiwit (varken en gevogelte), dierlijke vetten, hele erwten, aardappelzetmeel, bonenpeulen, minerale zouten, lignocellulose, lijnzaad, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten (varken en gevogelte), bietenpulp, visolie, FOS, chitosan, gepasteuriseerde Lactobacillus acidophylus.

Bewaar dit product voor later
bottom of page