top of page

VIRBAC HPM CANINE UROLOGY STRUVITE DISSOLUTION/PREVENTION U1

00602
€37.95
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: VIRBAC

Productinformatie

Het merendeel van de dierenvoedingen bestaat hoofdzakelijk uit zetmeel en granen. Dit wijkt af van de natuurlijke nutritionele behoeftes van uw huisdier.

Een hond is een carnivoor en heeft nood aan een vleesrijk dieet.

Virbac HPM Veterinary dieetvoeding is de nieuwste lijn voeding van Virbac en vervangt het vroegere Vetcomplex.

De nieuwe lijn voeding houdt rekening met de voedingsbehoeften van uw huisdier en bevat tot 40% minder koolhydraten en 45% meer dierlijke eiwitten dan de meeste klassieke dierenvoeders.

Bovendien werden de meest courante allergenen (zoals rund, zuivel, soja, maïs, tarwe, kip en rijst) uit de voeding geweerd om de kans op allergische reacties te minimaliseren.

De therapeutische lijn van Virbac HPM speelt niet alleen in op de basisbehoeftes van uw huisdier, maar helpt ook klinische problemen efficiënt aanpakken.

Virbac HPM Urology Dissolution & Prevention – Struvite & Oxalate Stones werd specifiek ontwikkeld om de urinedensiteit te verlagen en ontstekingen van de lage urinewegen tegen te gaan.

De samenstelling van de voeding helpt het risico op de vorming van struviet- en oxalaatkristallen tegen te gaan.

De lage calorische waarde van de voeding helpt bovendien het gewicht van uw huisdier onder controle te houden, een probleem dat vaak gelinkt is aan urinewegaandoeningen.

Het gebruik van de voeding is aangewezen in onderstaande gevallen:

  • Oplossen van struvietstenen
  • Vermindering van terugkerende struvietstenen
  • Vermindering van terugkerende oxalaatstenen

De voeding helpt de urine pH optimaal te houden om zo de vorming van kristallen tegen te gaan. De hoge aanwezigheid van omega vetzuren helpen bovendien ontstekingen te bestrijden.

Samenstelling

Gedehydreerd eiwit (varken en gevogelte), aardappelzetmeel, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten (varken en gevogelte), dierlijke vetten, aardappeleiwit, lignocellulose, hele erwten, minerale zouten, bonenpeulen, lijnzaad, visolie, bietenpulp, FOS, psyllium, gepasteuriseerde Lactobacillus acidophilus.

Bewaar dit product voor later
bottom of page