top of page

VIRBAC HPM FELINE NEUTERED ADULT

00619
€9.75
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: VIRBAC

HPM is de nieuwe voedingslijn van Virbac. De voeding werd speciaal samengesteld om te voldoen in de specifieke behoeftes van uw kat. Katten zijn van nature uit carnivoren. Daarom vormt vlees het hoofdbestanddeel van deze voeding.

Virbac HPM heeft een laag koolhydraat- en hoog eiwitformulering en voldoet zo aan het specifieke voedingspatroon van een carnivoor.

Virbac HPM Adult Neutered Cat is een smakelijke voeding voor:

  • Gesteriliseerde katten vanaf 1 jaar

Een kat wordt vanaf de leeftijd van 1 jaar als volwassen beschouwd. Dit betekent dat de groei stopt en de voedingsbehoeften van uw kat veranderen.

Vooral na een sterilisatie is het belangrijk de voeding van uw kat aan te passen. Gesteriliseerde poezen hebben namelijk aanleg tot overgewicht. Ook urinewegproblemen komen veel vaker voor bij poezen die gecastreerd zijn.

Virbac HPM Adult Neutered Cat zorgt voor een optimaal verzadigingsgevoel, zodat uw kat voldaan is. Het aangepaste energiegehalte helpt bovendien een gezond gewicht te behouden.

  • Stabiele bloedsuikerspiegel
  • Ondersteuning van een gezonde spijsvertering en ontlasting
  • Behoudt van een gezond gewicht
  • Gezonde urinewegen
  • Een gezonder gebit door de vorming van tandplak en tandsteen te beperken
  • Een gezonde huid en glanzende vacht.

Samenstelling

Gedehydreerd eiwit (varken en gevogelte), aardappelzetmeel (min. 8%), gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, bonenpeulen, hele erwten (min. 6%), dierlijke vetten, lignocellulose, minerale zouten, lijnzaad, bietenpulp, rijst, FOS, psylliumvezels, chitosan, extract van artisjokbladeren, gepasteuriseerde Lactobacillus acidophilus.

Bewaar dit product voor later
bottom of page